Ndërtimi i digës për ujitjen e arave në vlerë prej 130.000 euro në Repë të Podujevës, me para të taksave të qytetarëve, përveç që nuk është në funksion ka shkaktuar edhe dëme të mëdha në shtëpitë dhe pronat e fshatit duke ua vështirësuar jeten e tyre.

Kështu së paku ka shkruar në rrjetin social Facebook, kandidati për asamble në komunën e Podujevës, Ragip Fetahu, njofton Llapi.info.

Sipas tij, këto projekte janë keq menaxhuar dhe nuk planifikohen.

Më poshtë ua sjellim reagimin e tij lidhur me këtë çështje