Pas pësimit të tri golave nga Drita, tifozët e Llapit kanë filluar të gjuajnë me shishe dhe duke fyer edhe kryesinë e klubit për shkak, siç u shprehnin ata, shitje të lojës.

Pas gjithë kësaj, gjyqtari i ndeshjes mori vendim për zbrazjen e gjithë stadiumit.

Si pasojë është dashur edhe futja e forcave Speciale të Policisë së Kosovës për largimin e tifozëve nga stadiumi.

Llapi- Drita, 3:1…