Komuna e Podujevës në bashkëpunim me Federatën e Triathlonit të Kosovës, kanë organizuar sot garat Kosova Sprint Triathlon në tri diciplina: not, çiklizëm dhe vrapim.

Ky aktivitet u shënua në kuadër të festivalit “Ditët e Diasporës” program ky i përgatitur nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, ku në këto aktivitete mori pjesë dhe ndau çmime edhe drejtori i kësaj drejtorie Pajtim Balaj.

Në garat e zhvilluara që u mbajtën në Liqenin e Batllaves kanë marrë pjesë shumë garues nga vende të ndryshme të botës.

Fituesit e Kosova Sprint Triathlon:

Kategoria Meshkuj
Vendi i🥇Albion Ymeri-Kosovë
Vendi i🥈Genc Isufi-Kosovë
Vendi i🥉Stefan Delev-Maqedonia Veriore
Vendi i 4 Nikola Kutanoski -Maqedonia Veriore
Vendi i 5 Mateo Machoski -Maqedonia Veriore

Kategoria Femra
Vendi i 🥇Elisabeth Schleicher-Austria
Vendi i 🥈Blerta Hani-Maqedonia Veriore
Vendi i 🥉 Olsa Orani-Maqedobia Veriore
Vendi i 4 Tija Kukuneshoska-Maqedonia Verior
Vendi i 5 Enildaa Zeqirii- Kosovë

Kampionati i Kosovës kategoria Senior
Vendi i🥇Albion Ymeri- Prishtina
Vendi i🥈Emin Grajqevci-Fushë Kosova
Vendi i🥉 Arbër Xhemajli -Vushtrria
Kampionati i Kosovës kategoria Seniore
Vendi i🥇Aferdita Ymeri -Prishtina
Kampionati i Kosovës kategoria Junior

Vendi i🥇 Genc Isufi-Dardania
Vendi i🥈Amar Maxhuni-Vushtrria
Vendi i🥉Rron Isufi-Dardania
Kampionati i Kosovës kategoria Juniore
Vendi i🥇Enilda Zeqiri

 

 

 

 

 

/