Xhevdet Maloku nga  Partia “Fjala” gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore për komunën e  Podujevës tha se në këtë komunë duhet  të rritet cilësia e arsimit. Ai premtoi se gjatë mandatit të tij do të  mbështesin klubet e sportit në veçanti.

Sipas tij qeverisja  e deri tanishme nuk  i ka lënë vend tjetër qytetarëve, vetëm se të ikin  nga Podujeva.

Maloku tha se do të zvoglojë financat për dreka dhe darka.

Sipas tij  Agim Veliu  ka flejtur për 4 vite.