KQZ-ja ka ofruar mundësinë që qytetarët të shohin vendvotimin e tyre online duke vizituar ueb-siten e KQZ-së.

Për të shikuar qendrën e votimit tuaj, dhe vendvotimin tuaj, ju duhet tëshkruai numrin personal të letërnjoftimit në linkun duke klikuar KËTU pastaj ju shfaqet qendra dhe vendvotimi juaj.