KEDS-i, të enjten, ka bërë të ditur orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për disa fshatra të komunës së Podujevës, njofton Llapi.info.

Më 1 tetor, prej orës 10:00 deri në ora 14:00, gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulët .

Sipas KEDS, arsyeja e ndërprerjes është energjizimi i trafostacioneve.