Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët do mbesin pa energji elektrike nesër nga ora 9:00-12:00 dhe 14:00-17:00, njofton Llapi.info.

Arsyeja e ndërprerjes sipas KEDS-it është demotimi i Trafokullës në kuadër të projektit LOT 2 Podujevë 2017, nënprojekti Llapashticë.