Obranqa, Perani, Obranqa 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1, Ferma e Pulave Peran, do të mbesin pa energji elektrikë të mërkurën(18.10.2017) nga ora 09:00-12:00 deri në ora 14:00 -17:00, njofton Llapi.info

Gjithashtu  KEDS-i bënë të ditur se Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnja, Rakenica dhe Turuqica, do të mbesin pa energji nga ora 11:00 deri në ora 15:00.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i një pjese të LP 10(20) kV të ri dhe kyçja në LP 10(20) kV ekzistus në kuadër projektit LOT 2 Podujevë 2017 nënprojekti Dobratin- Sejdiovit.