Të mërkurën nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00 do të mbesin pa energji elektrike Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtica e Ulët, njofton Llapi.info.

Ndërsa nga ora 10:30 deri në ora 15:30 do të mbesin pa energji Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtica e Ulët.

Arsyet e ndërprerjes elektrike sipas njoftimit të KEDS-it janë punimet që po bëhen në rrjetin energjitik.