Sërish paralajmërohen reduktime ndërprerje rryme në Kosovë, njofton Llapi.info.

Sot KEDS-i, publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike në qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

1.

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Furnizim i objektit me energji.

2.

Më 29.30.12.2017 në TS 35/10kV Batllava do të ndërpritet.

Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci ,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e telit dhe ngritja e shtyllave.

3.

Më 28.12.2017 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet.

Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.