KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione këtë të enjte në Podujevë , shkruan Llapi.info

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike për  gjatë 3 orëve do të mbesin: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime sipas projektit në Dobratin. Ngritja e shtyllave si dhe demontimi i rrjetit të vjetër.