KEDS-i përmes një kumtese për media njoftoi vendet që nuk do te kenë energji elektrike për ditën e premte në Podujevë, raporton Llapi.info.

Sipas tyre me 06.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërpritet:
• LP 35 kV Podujevë-Koliq (Kodi: 140000) prej orës 00:00 deri në orën 00:10
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani, Nishevci, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci, Mutivoda dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi me furnizim nga LP 35kV Mazgiti shkaku i pastrimit të trasesë në LP 35 kV.