KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Llapi.info.

Më 05.03.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadice (Kodi:14000011)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Më 05.03.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi:14000008)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive./Llapi.info