KEDS-i përmes një komunikate ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 06.01.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: kyçja ne rrjet të ri.

Më 06.01.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e ndërprerjes: punime gjatë lidhjes së kthinave.

Më dt.06.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

• LP 35 kV Koliqi(kodi: 140160) prej orës 00:00 deri në orën 00:05
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec, Koliqi, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqë, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe fabrika e ujit Alpet.
Arsyeja e shkyçjes: Kthimi i furnizimit në gjendjen e mëparshme.

Më 06.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ketë ndërprerje:

• LP 35 kV Shajkofci(kodi: 140150) prej orës 00:00 deri në orën 00:05
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.
Arsyeja e shkyçjes: Kthimi i furnizimit në gjendjen e mëparshme.
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit