Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja kundër përhapjes së koronavirusit, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas masave të reja, kufizimi i lëvizjes është nga ora 22:30 deri në orën 05:00, si dhe hapen të gjitha lokalet e gastronomisë deri në orën 22:00.

Këto janë të gjitha masat e reja antiCOVID të miratuara në mbledhjen e Qeverisë Kurti: