Qytetarët e Podujevës të dielën votuan për zgjedhjet lokale në Podujevë.

Sipas të dhënave zyrtare deri më tani, Ajet Potera i VV-së dhe Agim Veliu i LDK-së shkon në balotazh.

Në qendrën e votimit në gjimnazin Aleksandër Xhuvani qytetarët votuan kështu:

AJET POTERA – 10 LËVIZJA VETËVENDOSJE! 611 vota

XHEMAJL HASANI – 31 NISMA – NISMA PËR KOSOVËN 5 vota

XHEVDET MALOKU – 46 FJALA – 5 vota

AGIM VELIU – 47 LDK – LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS – 1399 vota

FATMIR HUMOLLI – 50 AAK – ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS 31 vota

HAJREDIN HYSENI – 94 PDK – PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS – 253 vota