Obranqa, Perani, Obranqa 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1 dhe Ferma e Pulave Peran do të mbesin pa energji elektrike të shtunën nga ora 09:00 deri në ora 12:00, njofton Llapi.info.

Sipas KEDS-it, arsyeja e kësaj ndërprerje të energjisë elektrike vjen për shkak të energjizimit të LP 10kV.