Ndonëse disa prej tyre kishin zhvilluar fushatë për veten dhe partinë e tyre, sipas të dhënave të KQZ-se del se disa kandidatë nuk e kanë votuar as veten tyre, shkruan Llapi.info.

Një veprim i tillë ka ndodhur edhe në Komunën e Podujevës ku gjithsej 10 kandidatë për Asamble Komunale nuk e kanë votuar as veten e tyre.

Kandidatët të cilët nuk kanë marrë as edhe një votë në zgjedhjet lokale, më së shumti dalin të jenë nga Partia Organizata e Ballit Kombëtar Demokrat.

Sipas të dhënave të KQZ-së,

Gëzim Shala,

Ferdane Jusufi,

Mersime Januzi,

Egzona Kaqandolli,

Ilaz Fejzullahu,

Nazer Xhaka dhe Edon Tahiraj nga Partia Organizata e Ballit Kombëtar Demokrat nuk e kanë votuar as veten e tyre.

Ndërsa nga PD, PDAK dhe PAI del se vetëm nga një kandidatë nuk ka marrë asnjë votë.

Lironë Gashi – nga Partia e Drejtësisë del se nuk ka marrë asnjë votë.

Zymrie Alija – Nga Partia Demokratike e Ashkalinjëve të Kosovës, nuk ka marrë asnjë votë.

Fjola Tatari  – Partia e Ashkalinjëve për Integrim –nuk ka marrë asnjë votë.

Më poshtë mund t’i shihni tabelat:

PARTIA E DREJTËSISË