Sipas të dhënave zyrtare të publikuara nga KQZ-ja, del se 7 ulësei ka marrë Partia Demokratikë e Kosovës në Kuvendin Komunal të Podujevës, njofton Llapi.info.

Ndërsa AAK-ja ka marrë 2 ulëse, PD 1 vend si dhe OKBD gjithashtu ka marrë 1 vend në Asamblenë Komunale.

Më poshtë ua sjellim listën e plotë të asambleistëve të këtyre partive politike: