KEDS-i vazhdon me reduktime, këto janë vendet që do mbesin pa rrymë në Podujevë

KEDS-i ka njoftuar të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se gjatë ditëve në 1 dhe 2 dhjetor nuk do të ketë rryme në disa vende të Podujevës, transmeton Llapi.info

Sipas tyre: Më 01.12.2017 në NS 35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabaku, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje për shkak të sigurisë në SEE, revizioni i LP-it 10 kV.

Ndërsa, Më 02.12.2017 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne Projektin Rekonstruimi i rrjetit të tensionit të ulët në TS 10/0.4 kV Konsumatorët-Sfeqël.


Posted

in

by

Tags: