KEDS-i ka njoftuar të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se gjatë ditës së premte nuk do të ketë rryme në disa vende të Podujevës, transmeton Llapi.info

Sipas tyre: Më 08.12.2017 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet :

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 8:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja në rrjet të ri tek stabilimenti shpërndarës Bazamenti, kyçja në kthina tek distrikti.

Më 08.12.2017 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet :
Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjatë lidhjes së kthinave.