KEDS- i përmes një komunikate për media, ka bërë të ditur vendet që mbesin pa rrymë ditëve në vijim në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 21.02.2018 në Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Agroprodukti “Këpurdhat” (Kodi: 14000007) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Agroproduk –Penuh

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Më 21.02.2018 në Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkishi, Lladofci, Sveqël,Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Më 21.02.2018 në Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Më 20.02.2018 në Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva IV (Kodi: 14000004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Më 20.02.2018 në Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva V (Kodi: 14000005) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti një pjesë, Polonica, lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.