KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre:Më 01.12.2017 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet .
Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjate lidhjes se kthinave.

Më 01.12.2017 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet .

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 8:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: kyçja ne rrjet te ri tek stabilimenti shperndares Bazamenti, kycja ne kthina tek distrikti.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit