KEDS ka njoftuar për vendet që gjatë ditëve në vijim në Podujevë, do të përballen me reduktime të energjisë elektike, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20) kV Podujevë do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Podujeva-4  (Kodi: 14000004) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Kurse NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) do te mbetet pa energji elektrike prej orës 11:00 deri në ora 15:15,

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet në  NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti pjesërisht, Hotel Besiana, magjistralja Podujevë-Merdarë.

Arsyeja e ndërprerjes:: ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 [kV] Besiana, kodi:(1400004022).

Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës  09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjatë lidhjes së kthinave.

Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës  10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjatë lidhjes së kthinave.

Më 10.01.2018 në NS35/10(20)kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës  09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gibovc, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata dhe Metergovci 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesve.