Në orët e vona të mbrëmjes është kapluar nga zjarri Ish-Terminal Doganor në Podujevë , raporton LLapi.info

Shkaqet e këtij zjarri nuk dihen, ndërsa ekipet e Policisë dhe Zajrrëfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes.