Kandidati i VV-së për kryetar të Podujevës, Ajet Potera ka uruar qytetarët për festën e Kurban Bajramit.

Urimi i plotë:

Të nderuar qytetarë, miq, besimtarë të fesë Islame,

Ju uroj festen e Kurban Bajramit, uroj që paqja, mirësia, begatia dhe shëndeti të jenë me ju dhe familjet tuaja.

Zoti ua shpërbleftë me gjithë të mirat e tij, të gjitha sakrificat dhe veprat e mira!