Lëndë djegëset familja Istrefi i bleu, megjithëse nga Bajgora e Mitrovicës ku jetojnë i kanë afër pyjet që mund t’i presin.

Elhame Istrefi thotë nuk e lejoi të birin të rrezikojë në pyll.

Por vite më parë, të vëllanë e Elhames nuk kishte kush ta ndalonte që të shkonte në malet e Kaçandollit t’i priste drutë për shitje, dhe për pasojë në një nga ditët ai më nuk u kthye i gjallë nga atje.

Kronikë e Arbresha Fazliut.