Sipas të dhënave zyrtare nga KQZ, në qytetin e Podujevës kanë të drejtë vote 80.676 votues, njofton Llapi.info.

Ndërsa, në këtë qytet votimi do të zhvillohet në 43 qendra të votimit dhe në 109 vendvotime.

Nesër të gjitha vendvotimet priten të hapen në ora 07:00 të mëngjesit dhe të mbyllen në ora 19:00.

Ndërsa dita e shtunë, është ditë e “heshtjesh zgjedhore”.