Imami i xhamisë së qytetit “Met Podjeva” Idriz Bilalli, është nisur sot për trajtim mjekësor  në Stamboll të Turqisë, njofton Llapi.info

“Selam Alejkum të nderuar qytetarë llapjan, sot përcollëm hoxhën Mulla Idriz Bilallin për në Stamboll të Turqisë, për një trajtim mjeksor, lutemi që sa më shpejtë të shërohet dhe të kthehet përsëri në mesin tonë, të gjithë keni përshëndetjet dhe Selamet më të sinqerta nga Mulla Idriz Bilalli.” thuhet në njoftmin e xhamisë “Met Podjeva”/Llapi.info

Fotografia e Xhamia MetPodjeva