https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/
Ballina Gylenistët u shkruajnë deputetëve: Kosova veproi si shtet i kapur dhe vasal auto-unnamed-1515223610241522361040_1522749148-7166064

auto-unnamed-1515223610241522361040_1522749148-7166064