Shkolla e mesme e Gjimnazit “Aleksander Xhuvani”  pas disa vitesh ndërtimi sot pas shiut të rrëmbyeshëm, ka filluar rrjedh uji dhe të lagen muret e kësaj shkolle, njofton Llapi.info.

Ani pse investuan miliona euro, në orët e pasditës së sotme, kanë filluar të përdorin kovat për ta pritur ujin.

Nga fotot shihet se  shkolla e mesme e gjimnazit në Podujevë, është e rrethuar e gjithë me ujë si pasojë të reshurave të shiut./Llapi.info