Reshjet e fundit të borës në vend pothuajse i kanë shtuar bukurinë gjithë Kosovës.

E një ndër fshatrat që është zbukuruar nga të reshurat e borës është fshati Dumnicë të Podujevës.

Madje në një fotografi të siguruar nga Indeksonline ajo çfarë bie në sy , janë delet të cilat blegërojnë sot në borë.

Duhet përkujtuar që dhjetori njihet si muaji i festive dhe bukurive natyrore që shtohen nga bora.