Sot ka filluar asfaltimi i shtresës së fundit të segmentit rrugor Podujevë- Gllamnik.

Siç shihet edhe në fotografi e video asfaltimi i kësaj rruge ka arritur në fazen finale dhe shumë shpejt do të jetë në qarkullim.