Në Kosovë sot po shënohet Dita e Flamurit dhe 105-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë.

Edhe në qytetin e Podujevës sot po festohet kjo ditë, me këngë patriotike dhe me aktivitete të ndryshme të organizuara nga komuna  po festohet 28 nëntori në qytetin e Podujevës.

Llapi.info përmes fotografive dhe videos ju sjell atmosferën festive në Podujevë.