Këshilli i Bashkësisë Islame në Podujevë sot ka publikuar numrat kontaktues për familjarët të cilët duan të dinë rreth të afërmve të tyre të cilët kanë shkuar në Mekë për të kryer Haxhin.

Më poshtë po ua sjellim njoftimin e KBI-Podujevë:

Secili familjarë i haxhinjëve nga Llapi për cdo interesim të tyre rreth afërmve që i kanë në Mekke, po u ofrojmë numrat e telefonit të imamëve udhëheqës të haxhinjëve llapjanë:

Muharrem Bryma, nr tel: 00966576901286

Enver Kosumi 00966576901789

Ju mund t’i kontaktoni në çdo kohë dhe të merrni informata mbi të afërmit tuaj (KBI-PODUJEVE)