Janë përzgjedhur 51 pjetarë nga “KEDS-Academy V”, në mesin e tyre janë edhe dy nxënës nga SHMLT- Fan.S.Noli në Podujevë , njofton Llapi.info

Arjan Fazliu dhe Arbër Sylejmani janë dy nxënësit e SHMLT” Fan S.Noli” në Podujevë nga klasa e XII-9 të profilit Elektroenergjetikë të cilët janë pranuar në KEDS Academy V.

Të zgjedhurit janë 31 pjestarë nga shkollat teknike në Kosovë, dhe 20 janë nga Universiteti i Prishtinës.

Akademia e KEDS ofron programe të trajnimit dhe punësimit për të rinjtë pjesëmarrës.