Sot një ekipë e transfusionit të gjakut gjendej në xhaminë e qytetit të Podujevës,njofton Llapi.info

Pas faljes së xhumasë në xhaminë e qytetit u dhurua gjak.

Një numër i konsiderueshëm  i xhematit priste në rend që të dhuronte gjak.
Dhurimi i gjakut bëhet për të mirë që ti ndihmojmë dikujt në nevoje,ndoshta gjaku që dhurohet shpëton jetë.

Dhurimi i gjakut është një gjest anonim,vullnetar dhe bëhet falas.
Kjo është e disata herë që meret kjo iniciativë në qytetin e Podujevës./Llapi.info.