Category: lailliset postimyyntiyritykset

  • Dridhet toka në Serbi

    Dridhet toka në Serbi

    Një dridhje toke është regjistruar të hënën në Serbi, njoftoi Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC). Dridhjet u dëgjuan në Krushevc dhe shkalla e Rihterit ishte 4.6. Nuk është raportuar për dëme. Gjatë orës lokale 12:11 janë regjistruar edhe disa dridhje më të lehta. Artikulli do të përditësohet sapo të EMSC-ja t’i publikojë të dhënat e plota.