Reshje të shumta bora kanë përfshirë një pjesë të madhe të Kosovës përfshirë ktu edhe Podujevën, raporton Llapi.info

Bora me intensitet të lartë ka zbardhuar qytetin e Podujevës duke i dhënë një pamje të bukur dhe  krejtësisht të bardhë.

Të reshurat e mëdha të borës, që kanë mbuluar qytetin brenda pak minutash kanë krijuar një shtresë të konsiderueshme të borës/Llapi.info