Banorët fshatit Bollopojë, afër burgut të sigurisë së lartë po ankohen se rruga që shpie në këtë lagje është pa kanalizim dhe e pa asfaltuar.

Ata u kanë bërë thirrje komunës që të shkojnë ti vizitojnë pas që sipas tyre, ata i kanë harruar.

FOTO: