Banorët e rrugës “Hasan Ramadani” dhe lagjes “Habib Zeka” po ankohen se rruga e tyre u la pa asfaltuar, ani pse 3 javë para zgjedhjeve lokale sipas tyre është punuar në të, raporton Llapi.info.

Qytetari(emër i njohur për redaksinë) ka thënë se në këtë lagje është vështirësuar edh qarkullimi nga balta e madhe.

“Na mbyti lloqi shekullin 21,ket rrug qe 3 jav ekan prish o ket gjemdje te rand jena kan komun nuk na kan mar para sysh.”, ka thënë ai.

Ai ka kërkuar nga komuna e Podujevës që të intervenojë në këtë lagje.

Foto “Podujeva Night”: