Pas përfundimit të sezonës verore dhe fluksit të madh të mërgimtarëve, po shkaktohen kolona të gjata në pikat kufitare.

Por, një mërgimtarë ka adresuar disa foto të pikës kufitare në Mutivodë ku sipas tij ka shumë pakë vetura të cilat janë duke kaluar kufirin, njofton Llapi.info.

Më tej ai ka ftuar mërgimtarët që tu drejtohen kësaj pike kufitare.