Asamblisti i zgjedhur nga Podujeva mbanë premtimin, fton të interesuarit të aplikojnë për bursë

Kandidati tashmë i zgjedhur për këshilltarë Fitim Haziri në Komunën e Podujevës gjatë fushatës zgjedhore pati premtuar se nëse do zgjidhej si asamblist nga radhët e  LVV, pagën e tij do ta ndante për studentat e dalluar.

Me publikimin e rezultateve ai u zgjodh si Këshilltarë komunal me mbi 400 vota, dhe kështu ai ka mbajtur premtimin e dhënë.

Falenderoj të gjithë votuesit që ma dhanë mundësinë të mbajë premtimin!, ka shkruar në rrjetin social facebook ku ka ftuar të interesuarit të aplikojnë për bursë, njofton Llapi.info

Linku ku mundë të aplikoni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScky9PYrPswT-rxaRSPENKqE_TZByB0uzOueV9Y9x1qEfmAug/viewform

 


Posted

in

by

Tags: