Besnik Podvorica është asamblisti më i ri në kuvendin komunal të Podujevës i cili sot bëri betimin e tij në kuvend, njofton Llapi.info.

Kjo pasi që ish asamblisti tani deputet, Fidan Rekaliu ka kaluar në Kuvendin e Kosovës.

Podvorica në betimin e tij u zotua që do të punojë për të mirën e qytetit dhe do tij.

“Betohem se do ti kryej me nder me bensikëri, pa anime dhe me ndërgjegje do ti kryej detyrat dhe do ti ushtrojë detyrat e mia si këshilltarë brendshëm i punës të Podujevës, në mënyrë që të sigurohen kushtet për jetë të qetë për të gjithë”, tha ai në betimin e tij

Foto: