Në rrugën “Ali Ajeti” janë arrestuar dy persona pas hetimeve të zhvilluara nga Policia, raporton Llapi.info

Lidhur me rastin për shantazh, pas hetimeve të zhvilluara më 08.12.2017, janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj dhe pas intervistimit  me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje, thuhet në raportin e Policisë, transmeton Llapi.info