Policia e Kosovës përmes raportit ditor ka bërë të ditur se ka arrestuar një person në fshatin Sibofc dhe një tjetër në rrugën “19 Qershori”, njofton Llapi.info

‘Ne baze te urdhëresës se lëshuar nga Gjykata Themelore ne Prishtine është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar në fshatin Sibofc dhe i njëjti është dërguar ne vuajtje te dënimit ne burgun e Dubraves’.

‘Ne baze te urdhëresës se lëshuar nga Gjykata Themelore ne Prishtine është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar në rrugën “19 Qershori” dhe i njëjti është dërguar ne vuajtje te dënimit ne burgun e Dubraves’, thuhet në raportin e Policisë transmeton Llapi.info