16 gabime drejtshkrimore është numri i gabimeve të cilat gjenden në 5 njoftime të ndryshme të bëra nga zyrtarë komunalë të Podujevës, njofton Llapiinfo.

Këto njoftime të cilat gjenden në objektin e komunës, nuk janë të vetmet pasiqë edhe emërtimet e rrugëve të cilat janë bërë së fundmi, janë shkruar me gabime drejtshkrimore.

Më poshtë po u sjellim shembujt:

Qytetarë të nderuar

Shërbimet për letërnjoftim, pasaportë, patentë shofer dhe regjistrim të automjeteve kanë kaluar në objektin e ri i cili gjendet afër tregut të ri të Sillosi.

Inspekcioni komunal

Zyra e të Hyrave Tarifës dhe Qirasë

E hane- E hënë

Përveç automjeteve të policisë

Kujtojmë se kohë më parë edhe avokati, Arianit Koci në një vizitë bërë Podujevës, përmes një postimi në facebook i ka quajtur analfabetë ata të cilët janë marrë me emërtimin e disa rrugëve në qytetin e Podujevës./Llapi.info