Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur pak më parë në rrugën që çon drejt parkut të Gërmisë.

Në aksident janë përfshirë një motoçikletë dhe një veturë.

Nuk dihet nëse si pasojë e këtij aksidenti ka të lënduar, por vërehen dëme të mëdha materiale.

Aksident në qendër të Prishtinës, ka të lënduar

Duhet përkujtuar që një numër i madh i aksidenteve janë raportuar gjatë orëve të fundit në Prishtinë, si dhe në qytetet e tjera të vendit.

Aksident i rëndë në Rogovë, tre persona të lënduar

Insajderi ka kontaktuar për rastin policinë por ende skanë kthyer përgjigje