Analisti Arben Ahmeti në emisionin “Debat D Plus” në RTV Dukagjini, ka thënë se LDK-ja nuk do ta ketë më bastion Podujevën.

“Në Podujevë do të ketë balotazh dhe në momentin kur kemi balotazh nuk mund t’i themi më bastion”, ka thënë Ahmeti.