Kryetari aktual i Podujevës Agim Veliu,përmes një postimi në rrjetin social facebook,ka bërë të ditur përurimin e fushave sportive afër palestrës “Hakif Zejnullahu”.

Ai ka uruar të gjithë banorët e sidomos fëmijët, ku kanë hapësirë sportive më të madhe,ai ka apeluar që ta ruajnë dhe të kujdesën për të.

Postimi i plote:

“Sot përuruam fushat sportive për komunitet, të cilat ndodhen afës Palestrës së Sportit “Hakif Zejnullahu”.
Me këtë rast i uroj të gjithë banorët, e veçanërisht fëmijët dhe të rinjt e kësaj pjese të qytetit që përfituan një objekt sportiv, duke apeluar që ta ruajnë dhe të kujden për të.”